We Work IT - Persondatapolitik

 

Markedsføring

 

Opdateret d. 29. juni 2018

 

Denne persondatapolitik gælder for alle selskaber i WE WORK IT-koncernen (herefter "WE WORK IT", "vi", "os" eller "vores") og for gælder alle vores kunder, abonnenter på markedsføring, deltagere i konkurrencer, besøgende på vores hjemmeside.

 

Persondatapolitikken gælder også for vores onlineaktivitet, hvilket omfatter vores hjemmesider, vores sider på sociale medier (som fx LinkedIn, Facebook, Twitter og YouTube) samt WE WORK IT's andre onlinetjenester og services, der linker eller henviser til denne persondatapolitik (herefter "vores onlineaktiviteter").

 

 

Om WE WORK IT

WE WORK IT bruger dagligt persondata fra vores onlineaktiviteter. Det gør vi, så vi kan servicere dig bedst mulig. Vi indsamler og behandler hovedsageligt almindelig (ikke følsom) data. Din datasikkerhed er vigtig for os, og vi vægter derfor højt, at dine data håndteres på en ansvarlig måde.

 

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan dine persondata opsamles og anvendes. Du kan også læse mere om dine rettigheder, når vi behandler persondata om dig.

 

Hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller til vores behandling af dine data, kan du kontakte os.

 

 

Persondata som vi behandler

WE WORK IT behandler de oplysninger om dig, som er beskrevet neden for. De indsamlede oplysninger kan variere, alt efter om du er kunde, modtager af vores markedsføring og/eller om du bruger vores onlineaktiviteter. 

 

Vi gør vores bedste for at sikre, at de persondata, som vi behandler, er korrekte og opdaterede. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle ændringer, så vi kan sikre, at de data vi har om dig, er opdaterede og korrekte.

 

Vi behandler data, som du giver os, når du udfylder en formular, registrerer dig online via vores onlineaktiviteter herunder kontaktoplysninger (fornavn, mellemnavn(e), efternavn, virksomhed, virksomhedsadresse, arbejdstelefonnummer og e-mailadresse)

 

Vi opsamler og behandler også data omkring dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation samt oplysninger, som du i øvrigt giver os, når du henvender dig til os.

 

Når du bruger vores hjemmesider eller vores andre sider og tjenester, vil vi behandle data om dig og dit besøg. Det kan fx være oplysninger om den måde, du kommer ind på vores hjemmesider eller andre sider og tjenester, og hvordan du navigerer rundt på dem, information om din computer, enhed og browser, oplysninger om din IP-adresse, browsertype og anden hard- og softwareinformation og identifikationsnummer tilknyttet din mobilenhed. 

 

Vi indhenter også informationer via cookies, logfiler og andre lignende teknologier. Når vi bruger sådanne teknologier, kan vi indsamle data om dit brug af vores hjemmesider og vores andre sider eller tjenester, herunder hvilke sider du besøger, hvilket indhold du kigger på, dine søgninger på siden, den reklame du har set, dit brug af den markedsføring, vi sender til dig. Du kan læse mere om vores brug af cookies i afsnittet længere nede.

 

Hvordan vi bruger persondata om dig

Vi bruger dine oplysninger til at opfylde de formål, der er beskrevet neden for. Ikke alle de formål, der er beskrevet, er nødvendigvis relevant for dig.

 

 

Kundeadministration

Oprettelse og administration af dit kundeforhold med WE WORK IT – herunder opretholdelse af vores kunder, fakturering, CV, markedsføring, statistik mv.

 

 

Administration af markedsføring og konkurrencer

Oprettelse og administration af dig som abonnent på markedsføring, konkurrencedeltager, telefonisk kontakt, opretholdelse i vores kunder, udsendelse af nyhedsbrev og markedsføring, udtrækning i konkurrencer mv. Vi bruger også data til at vise dig indhold på vores og andres sider baseret på dine aktiviteter og præferencer.

 

Administration, brug og forbedring af vores onlineaktiviteter

Vi bruger også dine oplysninger, for at vi kan gøre relevante services og produkter tilgængelige for dig og til at forbedre din oplevelse af vores onlineaktiviteter samt de services og produkter, vi tilbyder.

 

 

Vi har fået dit samtykke til behandlingen

(Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra a)

Behandlingen er nødvendig for indgåelse eller opfyldelse af din kontrakt med WE WORK IT

(Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b)

Behandlingen sker for at opfylde We Work IT, interesser hos WE WORK IT eller tredjemand, i forbindelse med

opfyldelsen af de formål der er beskrevet oven for, medmindre hensynet til dine interesser vejer

tungere

(Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f)

Behandlingen sker til opfyldelse af en juridisk forpligtelse, som WE WORK IT er pålagt

(Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c)

Behandlingen er nødvendig, for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares

(Databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f).

 

WE WORK IT indgår databehandleraftaler med sådanne tredjeparter, hvor dette er påkrævet efter databeskyttelseslovgivningen, for at sikre, at den nødvendige sikkerhed er på plads, og for at beskytte oplysningerne og overholde vores databeskyttelsesforpligtelser.

 

Vores forpligtelse til sikkerhed

Vi sikrer fortrolighed, intWe Work ITritet og tilgængelighed af de personoplysninger, vi behandler gennem tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

 

Informationssikkerhed er den forretningsrisiko, der er prioriteret højest i WE WORK IT. Vi arbejder seriøst og professionelt med informationssikkerhed og tager udgangspunkt i internationalt anerkendte sikkerhedsstandarder – herunder ISO 27001/2. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse for alle de persondata, som vi behandler.

 

 

Opbevaringslængde

Dine persondata opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde de formål, som er beskrevet i persondatapolitikken. Der kan være tilfælde, hvor længere opbevaring er nødvendig for at opfylde lovkrav – herunder lovpligtige logningsperioder.

 

 

Dine rettigheder

Databeskyttelseslovgivningen giver dig en række rettigheder, som du kan udøve, når vi behandler persondata om dig. Du kan blandt andet have ret til få oplyst, hvilke persondata vi behandler, og du kan have ret til at få forkerte oplysninger om dig rettet. I et vist omfang har du også ret til at anmode os om behandlingen af dine personoplysninger og anmode om, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan desuden have ret til at modtage en elektronisk kopi af de data, som du har givet til os ("dataportabilitet").

 

Når vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. For at tilbagekalde samtykke til vores behandling af dine personoplysninger bedes du kontakte os. Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra WE WORK IT, kan du let framelde dig i den relevante e-mail, du har modtaget fra os.

 

Når du sender en anmodning til os om at udøve dine rettigheder, kan vi kontakte dig og bede dig om yderligere oplysninger, der er nødvendige for at kunne håndtere din anmodning.

 

Du kan altid læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside. Du kan også altid kontakte Datatilsynet, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil klage over en behandling af dine persondata.

 

Du finder datatilsynet her:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.d

 

 

Vores brug af cookies

WE WORK IT bruger cookies og cookies fra tredjeparter til at analysere, hvordan vores onlineaktiviteter anvendes. Nogle sider har indhold, som kun kan vises, hvis der gemmes cookies. Data fra cookies bruges også til at indsamle personhenførbare oplysninger i markedsføringsøjemed.

 

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers surfer på nettet med, når du besøger hjemmesider. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner der besøges med din browser, samt sikre at den fungerer rent teknisk.

 

I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er en passiv fil, og den kan derfor ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.

    |+45 93 98 81 61   |   kontakt@weworkit.dk   |  weworkit.dk   |   Persondatapolitik  |

  • LinkedIn Social Ikon