top of page

Freelance IT Projektleder – Scrum Master/Agile Projektleder til udviklingsprojekt, København 29.05.2019

 

VI søger en dygtig IT projektleder til en af vores spændende kunder i København. Kunden anvender primært Scrum og Kanban som metoder, suppleret med værktøjer fra andre agile metoder.

Dine arbejdsopgaver bliver at facilitere et større internt it projekt, og dermed sikre fremdrift i projektet. Du kommer til at facilitere og coache medarbejderne i dit agile team. Det bliver dit ansvar at skabe de rigtige rammer for at teamet kan samarbejde effektivt.

Derudover bliver du ansvarlig for at planlægge og facilitere sprint- og releaseplanning samt sprint reviews.

Arbejdssted: København – 100% onsite hos kunden
Start: Hurtigst muligt
Work load: 100 %
Varighed: 12 måneder
Sprog: Dansk & Engelsk

 

Dine kvalifikationer
Følgende kvalifikationer og egenskaber er vigtige parametre for vores kunde.

  • Du har flere års erfaring som Scrum Master for agile teams og kan både have en teknisk baggrund, f.eks. som udvikler, it-arkitekt eller teknisk projektleder, eller have en anden relevant baggrund fra IT- og softwareudvikling, f.eks. som forretningskonsulent eller lignende.

  • Du har erfaring med anvendelse af forskellige værktøjer, så tilpasning og udvikling af team og processer sker løbende.

  • Du har erfaring med udvikling af processer og teams og er for eksempel Scrum Master-certificeret. 

  • Samarbejde, tavlemøder, user stories og rapportering er kendte begreber, og du har lyst til at coache både Product Owner og udviklingsteamet, når behovet opstår.

 

Er du interesseret?
Hvis du har de nødvendige kvalifikationer så send dit CV til kontakt@weworkit.dk med reference: Scrum Master/Agile Projektleder til udviklingsprojekt, København 29.03.2019

 

Har du spørgsmål til projektet er du ligeledes velkomment til at kontakte os på kontakt@weworkit.dk eller

tlf. +45 93 98 81 61

bottom of page